Date de contact

giga-anvelope.ro este un serviciu online pus la dispoziție de Delticom OE SRL, Timisoara, Romania.

Dacă aveți întrebări cu privire la achiziționarea de anvelope, montaj, probleme tehnice, probleme ale produselor sau informații despre companie, vă invităm să ne contactați! Mai jos veți găsi o centralizare a domeniilor în care vă oferim suport.

Cum vă putem ajuta?

Întrebări despre achiziționarea de anvelope și oferta noastră

Starea comenzii dvs.

Probleme cu comanda dvs.

Montaj anvelope / Parteneri de montaj

Nu ați găsit răspunsul potrivit? – Vă invităm să ne transmiteți mesajul dvs.

Problema dvs. nu a fost încă rezolvată? Ne puteți contacta și prin telefon.

Informații privind procedura de reclamație

UE a înființat un portal care să sprijine clienții nemulțumiți. Dacă aveți o reclamație cu privire la produsele sau serviciile achiziționate online prin intermediul nostru, veți găsi o modalitate neutră de soluționare a litigiilor la adresa http://ec.europa.eu/consumers/odr pentru a ajunge la soluționarea pe cale extrajudiciară. Vă rugăm să rețineți că în prezent (conform datei de 01.02.2017) în cazul unor țări și industrii nu există astfel de organe de soluționare a litigiilor. Prin urmare, în calitate de client, este posibil ca în aceste țări să nu puteți utiliza portalul pentru a rezolva litigiile cu noi.

Mai multe informații pot fi găsite pe portalul UE. Nu suntem obligați să participăm la nicio procedură de soluționare a litigiilor în fața unui organism de mediere a clienților. Cu toate acestea, rămânem deschiși în principiu în a participa la o astfel de procedură de soluționare a litigiilor în fața unui consiliu de arbitraj a clienților. Dacă aveți întrebări suplimentare, vă rugăm să ne contactați.

Adresa noastră:

Delticom OE SRL
STR ANCA POPA, NR.3, Ap.P
300318 Timisoara
Romania
Telefon: 0318 110 788 (de luni pana vineri intre orele 10.00 - 18.00)Sediul social: Timisoara, Timis, Romania
Nr. de inm. ORC: J35/1428/2004
Cod de inregistrare fiscala: RO16420310
Capital social: 200 RON

Numele băncii: BRD Timisoara,IBAN: RO58BRDE360SV15449713600,SWIFT: RZBRROBU

Vă rugăm să nu expediați anvelope la această adresă. Din păcate nu le putem accepta aici. Vă rugăm să ne contactați prin telefon sau cu ajutorul formularului online.